viernes, 25 de octubre de 2019

REALITAT AUGMENTADA

La passada classe del 24 d'octubre, vam reflexionar sobre el text relacionat amb com afecta la tecnologia en l’àmbit de l’escriptura i la lectura. Aquesta eina ens ha permès optar a una recerca autònoma dins d’un gran ventall de recursos a l’hora de buscar informació, que ens ajuda a poder contrastar diferents visions per així anar creant el nostre propi criteri.

El ciberciutadà és una persona que s’involucra en la societat a través de les xarxes socials, però d’una forma activa i desigual a la d’un ciutadà tradicional. Si es fa un ús responsable i respectuós per part dels usuaris, contribuirà al fet que la societat pugui avançar de manera democràtica valorant les diferències per tal de seguir construint coneixement a l’abast de tothom.  

També vam aprendre a saber treballar amb diferents recursos de realitat augmentada amb imatges panoràmiques i ... per fi vam aconseguir la nostra fotografia de 360 graus!

Els passos que vam seguir van ser els següents: Primerament, vam mirar les diferents aplicacions per poder fer la foto. Ens vam decidir per la DMD Panorama i vam sortir fora de l'aula per fer-la, vam donar un tomb pels voltants de la facultat fins a trobar el lloc perfecte. La temàtica que vam triar per la imatge va ser el procés de la fotosíntesi de les plantes. Considerem que cada dia passem per davant d’elles i que per una vegada que podem, voliem donar importància.
Quan ja teníem la foto, vam passar-la a l'ordinador i allà, dins la web https://storyspheres.com/, és on vam posar-li els àudios del procés en punts diferents de la imatge.

<iframe width="100%" height="100%" src="https://storyspheres.com/scene/2LFhEQsW?title=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> 




No hay comentarios:

Publicar un comentario